Partners

Zonder partners die de BetonKanoRace (financieel) steunen, kan dit fantastische evenement niet blijven voortbestaan. Al sinds 1977 vinden de races jaarlijks plaats, iets waar studenten Bouwkunde en Civiele Techniek van zowel Nederlandse als inmiddels internationale onderwijsinstellingen vol belangstelling naar uitkijken. De bedrijven hieronder zijn u voorgegaan en dragen bij aan een mooi initiatief binnen de civiel technische wereld onder studenten. Bent u ook geinteresseerd? Scroll naar het einde van deze pagina voor meer informatie!

 

Sement – Werving & selectie, detachering en arbeidsbemiddeling

 

 

Sement is ook dit jaar weer sponsor van de BetonKanoRace; een samenwerking waar wij in ieder geval veel zin in hebben! Wij hebben een aantal van jullie vorig jaar al ontmoet, maar we zouden ons graag nog even verder voor willen stellen aan jullie!

Wij zijn een technisch detacheringsbureau gericht op de bouwkundige en civiele wereld. Wij verbinden studenten, starters en (young) professionals met partners binnen ons netwerk en dit doen wij al sinds 2010. Wij begrijpen heel goed hoe belangrijk het is om een leuke en uitdagende baan te vinden na je studie, en dit is niet altijd even makkelijk.

Want waar en binnen welke functie ga jij straks aan de slag? De keuze is reuze! Je wilt immers een baan die bij jou past, die je uitdaagt en waarin je je verder kan ontwikkelen. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek duiken wij samen met jou de diepte in. Waar ligt je interesse en waar ben jij goed in? Ook als je hier misschien nog niet uitgebreid antwoord op kan geven. We denken graag met je mee tijdens deze zoektocht en komen er samen wel uit!

Zou je graag zo gesprek met ons aan willen gaan of heb je misschien vragen over bepaalde functies/onderwerpen? Neem dan contact met ons op!

 

Nebest – Ingenieurs-/adviesbureau

 

Wij zijn Nebest: een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, diepgaand technisch onderzoek en advies maar ook projectmanagement. Assetmanagement zit in ons DNA en is sinds oprichting in 1988 verankerd met de rol die wij vervulden bij de totstandkoming van risicogestuurd inspecteren en beheren. Anno 2023 bedienen wij vanuit Vianen met ruim 240 medewerkers een grote diversiteit aan opdrachtgevers in de infra, bouw, industrie en waterbouw.

Met een gezonde combinatie van theoretische kennis en pragmatische onderzoekuitvoering, zorgen onze adviseurs voor de benodigde inzichten om tot besluitvorming te komen over instandhouding, verduurzaming en hergebruik van assets. Onze kennis op het gebied van materialen, restlevensduuranalyses en constructieve veiligheid wordt gesterkt door ons eigen materiaalkundig laboratorium.

Ons specialisme en onze integrale dienstverlening stellen ons in staat om opdrachtgevers gedurende de gehele projectencyclus en in alle levenscycli van assets te ondersteunen.  Hiermee dragen we dagelijks bij aan een duurzame, constructief veilige en toekomstbestendige gebouwde omgeving.

 

Sika – Bewapend met kwaliteit

Voor de modernste beton- en morteltechnologie die gebruikt wordt in fabrieken bij de fabricage van  transportbeton en prefab elementen van beton, in betonwarenfabrieken en door bouwondernemingen.

In de loop van de jaren zijn er nieuwe toepassingsgebieden ontdekt voor de bouwstof beton. Al decennia lang zijn de producten van Sika bewezen betrouwbaar en veilig.

Ontdek de oplossingen van Sika

  • Een volledig assortiment plastificeerders, superplastificeerders en waterdichtingsmiddelen.
  • De Sika hulpstoffen kunnen de verwerkbaarheid van vers beton verbeteren, zoals bijvoorbeeld de stabiliteit en cohesie van het beton verhogen.
  • Kennis over betontechniek in combinatie met een volledig assortiment van geschikte betonhulpstoffen, zoals luchtbelvormers en specialiteitshulpstoffen, helpt om aan de duurzaamheidseisen te voldoen.
  • Door het toevoegen van vezels van verschillende materialen en vormen kan de vervormbaarheid van het trekgedrag van beton worden verhoogd.
  • Voor de hechting van vers beton op oud beton heeft Sika ook de nodige hulpmiddelen. Zoals zwelbanden voor constructievoegen.

 

NOE – Betonvormgeving

 

 

NOE-Betonvormgeving, onderdeel van het wereldwijd opererende NOE-Bekistingtechniek, is actief op het gebied van innovatieve mallen en bekistingen voor zowel prefab alsook in het werk gestort beton en al meer dan 60 jaar leverancier van het product NOEplast, waarmee het betonoppervlak van een structuur kan worden voorzien. Naast NOEplast heeft NOE-Betonvormgeving nog vele andere mogelijkheden, technieken en materialen om beton op uitdagende en vaak innovatieve wijze vorm te geven. Denk daarbij aan 3D mal- en bekistingstechnieken met gebruikmaking van EPS of polyester vormdelen. Wij denken graag mee vanaf het prille ontwerp en gebruiken daarbij onze jarenlange expertise om de ambitie van de ontwerper om te zetten naar een goed uitvoerbaar en mooi eindresultaat.

 

Haitsma Beton – de pionier in prefab

 

Ons bedrijf is met ruim 100 jaar expertise een solide factor voor de bouw en infrastructuur van Nederland en omringende landen. Die positie is vooral te danken aan pioniersgeest en de ambitie klantgericht te denken en te leveren.

Haitsma Beton is gevestigd in Kootstertille en wij zijn gespecialiseerd in het optimaal ontwerpen en produceren van prefab betonnen elementen, barriers en heipalen. Tevens leveren wij maatwerk, waaronder grote en zware elementen met een afwijkende vorm. Onze producten worden toegepast voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages, gebouwen en wegen. Geen uitdaging is ons te groot!

Haitsma Beton is een actieve speler in de markt voor prefab beton. De innovatiekracht draagt in belangrijke mate bij aan de identiteit: vooraan willen lopen in ontwikkeling. Voortdurend bezig zijn nieuwe en betere producten en procedés te ontwikkelen, afgestemd op veranderende marktbehoeften, wet- en regelgeving en technische inzichten. Deze pioniersmentaliteit levert regelmatig toonaangevende innovaties op.

 

Movares – Samen werkt het

 

De wereld verandert. Wij veranderen mee. Wij gaan voor data-gestuurd, innovatief en efficiënt werken. Complexe projecten? Daar krijgen wij juist energie van. Ons doel? Iedere dag werken aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland!

We hebben een grote ambitie, en we komen er alleen als we het samen doen. Zo leveren wij slimme adviezen en ontwerpen op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, digitale transformatie, energietransitie, circulair bouwen en klimaatadaptatie. Dit doen wij voor grote en kleine opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, ProRail, provincies, gemeenten, waterschappen en netbeheerders.

 

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) – Specialist op het gebied van sleufloze technieken

 

 

Van Leeuwen Sleufloze Technieken staat voor innovatieve praktische oplossingen, gedegen voorbereiding en uitvoering van ieder project. Onze sterke marktpositie ontlenen wij voor een belangrijk deel aan de flexibiliteit en inventiviteit van onze medewerkers. Niet voor niets hebben wij naam gemaakt als het bedrijf dat doorgaat, waar anderen stoppen.

Innovativiteit en durf hebben Van Leeuwen Sleufloze Technieken gebracht waar het nu is. Van oudsher zijn wij sterk in het bedenken van oplossingen. En wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten.

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) heeft een sterke onafhankelijke positie als specialist in alle soorten van boringen. Sinds de jaren zestig van de vorige eeuw legt VLST zich toe op innovatieve sleufloze technieken voor het kruisen van wegen, spoorwegen, waterwegen en ondergrondse infrastructuur.

 

Vertico – 3D-printen van versneld beton

 

 

Vertico is een pionier op het gebied van 3D-printen met beton (3DCP). Het potentieel van beton, het op één na meest gebruikte materiaal ter wereld, wordt nog steeds grotendeels onbenut gelaten, voornamelijk vanwege de noodzaak van bekisting.

Vertico benut de kracht van 3D-betonprinten en heeft een printkop ontwikkeld die de uithardingstijd van beton versnelt, waardoor de noodzaak voor bekisting wordt overwonnen. Als Vertico geloven wij dat de grootste kans ligt in het gebruik van 3D-betonprinten voor kosteneffectieve productie van parametrisch en structureel geoptimaliseerde constructies. 

We bieden printing-on-demand, consultancydiensten en de verkopen van 3D-betonprint oplossingen aan geïnteresseerde partijen. Als u op zoek bent naar een oplossing om uw beton naar een hoger niveau te tillen, praat dan met ons op de Betonkanorace.

 

Enginear – Duurzame matches voor jonge ingenieurs in de gebouwde omgeving

 

 

Werkboot.nl – Huur dé werkboot die bij uw werkzaamheden past

 

 

Geïnteresseerd?

De BetonKanoRace brengt jaarlijks meer dan 300 ethousiaste studenten van de studies Civiele Techniek en Bouwkunde samen. De meeste teams zijn afkomstig van onderwijsinstellingen uit Nederland (denk hierbij aan universiteiten, HBO’s en ROC’s), maar er zijn ook teams afkomstig uit het buitenland (zoals Duitsland en Polen).

De BKR wordt jaarlijks georganiseerd door een verkozen studievereniging en is hiermee een non-profit evenement. Om deze reden is de organisatie grotendeels afhankelijk van sponsoring door bedrijven. Mocht u een bedrijf of stichting vertegenwoordigen en bij willen dragen aan een evenement waar studenten uitgedaagd worden om te innoveren binnen de wereld van Civiele Techniek en Bouwkunde?

Neem dan een kijkje in ons Samenwerkingsdocument, welke een overzicht geeft van de mogelijke samenwerkingsconstructies. Daarnaast kunt bij eventuele vragen altijd contact op nemen met Vincent Chen via +31 6 16040746, of een email te sturen naar  ccr-event@u-base.org.

//

The ConcreteCanoeRace brings together over 300 enthusiastic students from Civil and Building Engineering each year. Most teams come from educational institutions in The Netherlands (universities and other educational institutions), though there are also competing teams from other European countries, such as Germany and Poland.

The CCR is organised annualy by a non-profit organisation and is financially largely dependent on sponsorships. Do you represent a company or institution that would you like to contribute to the realization of this connecting event that challenges students to innovate the world of civil and building engineering? 

Then check out our Collaboration document (only in Dutch), which provides an indication of collaboration possibilities. Feel free to contact Vincent Chen at +31 6 16040746 or send an email to ccr-event@u-base.org.